Termék a kosárba került

Whiskas nedvestáp

A Mars a világ egyik legismertebb és piacvezető, állateledelekkel foglalkozó vállalata, amely az olyan neves és gyakran hallott márkák gyártója és forgalmazója, mint a Pedigree, a Whiskas, a Kitekat, a Sheba, a Chappi, a Royal Canin, a Cesar és a Perfect Fit.

A kiváló szakemberekkel és szakértelemmel foglalkozó Mars Inc. annak köszönheti hírnevét, és sikerét, hogy a macskáknak és kutyáknak készített ételeik fantasztikus ízesítésükkel háziállatok százezreinek vagy millióinak a kedvencei világszerte. A válogatott és gondosan ellenőrzött összetevőkből előállított száraz és nedves eledelek, illetve jutalomfalatok segítik az állatok növekedését, dinamikus fejlődését, csontozatuk, ízületeik, szőrük és bőrük egészségét, amellyel a kutyus vagy cica boldogabb, kiegyensúlyozottabb életet élhet.

Saját tervező és kutatócsapatával a Mars Inc. rendíthetetlenül arra törekszik, hogy az állatok számára legoptimálisabb termékeket állítsák elő. A Pedigree, a Whiskas, a Kitekat, a Sheba, a Chappi, a Royal Canin, a Cesar és a Perfect Fit termékeket imádni fogja kutyád vagy cicád!

Whiskas nedvestáp márka termékei

Rendezés:
 
 

Partnereink