Termék a kosárba került

United Pharma

Történet

A United Pharma Kft-t 2005-ben, humán- és állatgyógyászati gyógyszeripari tapasztalatokkal rendelkező, valamint az állatorvoslásban és a kutatás-fejlesztésben jártas szakemberek alapították. Már az alapításkor elsőrendű cél volt a cégen belüli szakismeretek hatékony ötvözése a céggel szoros munkakapcsolatban lévő, nagyszámú vállalat, intézmény és személy bevonása a szerteágazó tevékenységekbe.

Termékek

A United Pharma dinamikus termékfejlesztésének eredménye, hogy rövid idő alatt meghatározóvá vált a kisállat ápolás piacán a nagyszámú, széles kőrben alkalmazható, egyedi, gyengéd és természetes termékeivel, amelyeket saját üzemében, a gyógyszeripari és etikai normák betartásával és környezetünk tiszteletben tartásával állít elő. Ebbe a kategóriába tartoznak az ápolószerek, kozmetikumok, továbbá a kutyák és macskák külső élősködői elleni és egyéb, állatgyógyászati készítmények.

Gyártás-bérgyártás

A United Pharma gyártási és gyártás-szervezési tapasztalatait hasznosítva vállalja állatgyógyászati készítmények, ápolószerek és biocidok GMP-nak megfelelő bérgyártását vagy közreműködést a bérgyártás megszervezésében. A gyártókapacitások bővítése érdekében 2012-ben új, az Európai Uniós normáknak megfelelő, GMP gyártóhelyünk kezdte meg a működését.

Szolgáltatás

A United Pharma szolgáltató tevékenysége igen szerteágazó, évről évre bővül. Vállaljuk ápolószerek, kozmetikumok, biocidok a megbízó igényei szerinti kifejlesztését, engedélyeztetési dokumentáció összeállítását és a termék gyártását. Tapasztalatokat szereztünk kis- és nagyállatok számára állatgyógyászati készítmények nemzetközi követelményeknek megfelelő törzskönyvének elkészítésében, forgalomba hozatali engedély megszerzésében. Vállaljuk kész vagy készülő dokumentációk szakértői véleményezését, továbbá a törzskönyvi dokumentáció részét képező technológiai, klinikai és analitikai vizsgálatok elvégzését, illetve azok elvégzésének megszervezését.

United Pharma márka termékei

Rendezés:
 
 

Partnereink