Termék a kosárba került

Táplálékkiegészítők

Az állattartóknak tudniuk kell, hogy kedvencük egészségére különösen érdemes odafigyelni, hogy a betegségeket, fertőzéseket, allergiát vagy egyéb problémákat megelőzzék. Ennek legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb módja a megfelelő táplálkozásban rejlik. Abban, hogy a kisállatok szervezetébe megfelelő mennyiségű vitamin, ásványi anyag, tápanyag, energia jusson. Gyakran nem elég azonban a száraz vagy nedves eledeleket körültekintően megválasztani, érdemes egyéb eszközökhöz is folyamodni az egészség érdekében. Ilyenek a különféle táplálékkiegészítők.

A táplálékkiegészítők között megtalálhatók olyanok, amelyek egyszerűen az immunrendszer megfelelő védekező képességéhez járulnak hozzá, de akadnak olyanok is, amelyek egészen speciális problémákra nyújtanak megoldást, például szőrhullásra, viszketésre, allergiára, érzékeny gyomorra és másokra.

Ezek között a termékek között válogatva láthatod, hogy e készítmények között előfordulnak olyanok, amelyek a megelőzéshez járulnak hozzá – amely a legjobb orvosság –, de megtalálhatóak olyanok is, amelyek segítenek a már kialakult problémák, betegségek, fertőzések kezelésében és elősegítik a gyógyulást!

Válogass közöttük bátran, és keresd meg a kedvenced számára leginkább megfelelőt!

Emésztésre kutyáknak

További termékek ❱

Emésztésre macskáknak

További termékek ❱

Fogápolás Kutyáknak

További termékek ❱

Immunerősítők kutyáknak

További termékek ❱

Immunerősítők macskáknak

További termékek ❱

Ízületre, csontokra kutyáknak

További termékek ❱

Ízületre, csontokra macskáknak

További termékek ❱

Szőrre és bőrre kutyáknak

További termékek ❱

Szőrre és bőrre macskáknak

További termékek ❱

Táplálékkiegészítő halaknak és teknősöknek

További termékek ❱

Partnereink