Termék a kosárba került

Táplálékkiegészítő márkák

Angels Eyes

Az Angel’s Eyes táplálék-kiegészítő egy por alapú készítmény, amelynek célja, hogy eltűntesse az állt szeme alatt kialakult barnás foltokat, elszíneződéseket, valamint a szakállban megjelent elszíneződéseket. Alkalmazásakor az Angel’s Eyes hatóanyagai megkötik a szervezetben található káros anyagokat, amelyek az elszíneződésekért felelősek. A javulás már egy hónap alkalmazás után szemmel látható. Elég mindösszesen annyit tenni, hogy a termék megfelelő mennyiségét az etetések során el kell keverni a kis kedvenc ételében, amely az étkezéssel így a szervezetébe jut.
Bővebben

BiogenicPet

A BiogenicPet az aktív hatóanyagai segítségével regenerálja a sérülésnek kitett vagy begyulladt részeket, szöveteket, csökkenti a gyulladást és ezáltal a fájdalmat. A termék az állat korától és fajtájától függetlenül bátran használható sérülések, gyulladások esetén, bőrregeneráció elősegítésére, szőrhullás enyhítésére, a szőr rendellenes növekedésének helyreállítására, az ízületi panaszok enyhítésére, kezelésére, fájdalomcsillapításra, vagy bármilyen gyógykezelés melletti kiegészítésként.
Bővebben

Grizzly

A Grizzly lazac olaj, ahogyan a neve is elárulja, tengeri lazacok egészséges kivonatait tartalmazza. A gyártók az alaszkai tengerekből halásszák ki a lazacokat, hogy aztán kinyerjék belőlük az értékes vitaminokat, zsírsavakat. A halak zsírjában található Omega 3, illetve Omega 6 zsírsavak a kutyák és macskák szőrének minőségét javítják, fényesebbé, puhábbá, csillogóbbá teszik azt, illetve egészségesebbé teszik az állat bőrét. Természetes összetételének következtében kiváló táplálék kiegészítő, amellyel nem csak szebbé, de egészségesebbé is válik kutyusod vagy cicád. Az tengeri lazacból származó olaj erősíti az immunrendszert, emellett jó hatással van a szívműködésre.
Bővebben

Lavet

Az 1991-ben alapított hazai Lavat Kft. nem véletlenül Magyarország és Európa egyik meghatározó állatgyógyászati készítményeket gyártó és forgalmazó cége. Céljuk ugyanis a minőségi és érdemi állatgyógyászat.
Bővebben

Beaphar

A magyar alapítású Beaphar cég kiváló minőségű tejpótló szereket, vitaminokat, bolha és kullancsirtó készítményeinek köszönhetően kedvenced is egészségesebb vagy épp felszabadultabb életet élhet.
Bővebben

S.O.S

Az S. O. S. a stressz kezelésére készült kitűnő szer kutyáknak és lovaknak. A szer az akut stresszhelyzetekben vagy a pszichikailag megrázó helyzetekben nyújt segítséget. Legyen szó viharról, tüzijátékról, versenyekről, állatorvosi látogatásokról, utazásokról, balesetekről, a szer segít, hogy kedvenced gyorsan és kíméletes módon megnyugodjon.
Bővebben

Canipol

A Canipol kíméletes és gyorsan ható készítmény a hasmenés kezelésére kutyáknak és macskáknak. A Canipol gyártói kiváló szakemberek, akik munkájuk során arra törekedtek, hogy fájdalommentes és kímélő megoldást találjanak a kellemetlen hasmenés problémájára, amely gyakran nagy fájdalmakkal és veszélyes körülményekkel jár.
Bővebben

Felicavit

A Felicavit termékek olyan táplálékkiegészítő szerek kutyák és cicák részére, amelyek magas vitamin és ásványi anyag tartalmukkal a kutyák egészségesebb voltához járulnak hozzá.
Bővebben

Béres Minera

A Béres Minera cseppek olyan bizonyítottan gyógyhatású készítmények, amelyek nyomelemeket, különböző ásványi anyagokat tartalmaznak, és amelyek gyógyszerként használhatóak. Amellett, hogy erősítik az immunrendszert, egészségvédő, emellett fehérjében és energiatartalomban gazdag. Az ásványi anyagok beépülnek a csontrendszerbe, és erősítik azt, valamint a vitaminok, enzimek és anyagcsere folyamatokat elősegítő részecskék alkotó elemei. Ezeknek az anyagoknak a segítségével a szervezet nagyobb védekezőképességre tesz szert a kórokozók ellen. Míg más készítmények csak bizonyos elemekre koncentrálnak, amely akár káros hatással is lehet az állat egészségére, a Béres Minera cseppek egyenlő eloszlásban, kifejezetten az adott állatra specializálva tartalmazzák ezeket.
Bővebben

PlaqueOff

A PlaqueOff a szájhigiéniát javító készítmény, amely tengerig algakivonatból készült. A kis kedvencek, kutyák és macskák fog- és szájápolására szolgáló szer megelőzi a sok fájdalommal és kellemetlenséggel járó ínygyulladás kialakulását, csökkenti a fog és fogágybetegségek kockázatát. Az említett betegségek erősen ajánlott, hiszen ezek súlyos esetei különböző veszélyes szív-, máj- és vesebetegségeket is okozhatnak.
Bővebben
 
 

Partnereink