Termék a kosárba került

Felszerelés és kiegészítő márkák

Dog Tech

A közel húszéves szakmai tapasztalattal rendelkező magyar DogTech cég kutyák számára gyárt különféle kiegészítőket és játékokat, legyen szó szájkosarakról, emberek számára készült kutyakiképző-mellényekről, hámokról, ostorokról, botokról, labdákról, pórázokról vagy egyébről.
Bővebben

Bio-Lux

A házban vagy lakásban élő állatok számára nélkülözhetetlen, hogy legyen számukra egy hely, ahol szükségletüket elvégezhetik. A Biolux alommal ez higiénikusan megvalósítható.
Bővebben

BioSand

A lakásban vagy házban élő cicáknak, és bizonyos esetekben a kinti macskáknak is szükségük van macskaalomra. Az olasz BioSand minden erejével törekszik arra, hogy ne pusztán jó minőségű, de kifejezetten higiénikus, egészséges macskaalmot készítsen a cicáknak a kényelem és az fertőzések elkerülése érdekében.
Bővebben

Czi-Sza

A magyar alapítású Czi-Sza Kft. paplanok, párnák, lakásban használatos textiltermékek gyártására szakosodott, így mindent tud a kényelmes, puha fekhelyekről. A Czi-Sza fekhelyek, amelyek kutyáknak és macskáknak készülnek rendkívül barátságos, kedves, kényelmes helyet biztosítanak a kis kedvenceknek egy édes, nyugtató alváshoz egy fárasztó nap után vagy egy napközbeni szunyókálás alkalmával.
Bővebben

Flexi

A német tulajdonban lévő FLEXI vállalat Európa egyik legsikeresebb vállalata, amely különféle pórázok gyártásával foglalkozik. Több rangos díjat is elnyertek munkájukkal. A vállalat fő szempontja, hogy az állatok számára a leghasznosabb, legkényelmesebb pórázokat gyártsák, amelyek nagy mozgásteret engednek meg számukra és gazdájuk számára. Termékeiket szakértők serege vizsgálja, a tesztelés során az állatokat kímélő módon. A legfontosabb biztonsági előírásoknak, az európai szabványoknak megfelelő termékek a legjobbak a kisállatok számára.
Bővebben

Foolee

A FoOlee cég profilja a különböző elektromos szőreltávolító eszközök gyártása. Az igen forradalmi újításokat bevezető cég a kisállatok számára legkevésbé kellemetlen módokat preferálja a szőreltávolítás vagy fésülködés esetén, sőt a művelet akár szórakozás is lehet a kedvenceknek. Hányszor fordul elő, hogy az állat szőre túl hosszú, elhasználódott vagy netalán beleragad valami kellemetlen, amelytől jó megválni. A FoOlee termékekkel gyorsan, hatékonyan és nagyon kímélő módon tehető meg mindez.
Bővebben

Imperial Care

Az Imperial Care egy prémium minőségű, ultrakompakt csomósodást előidéző macskaalom, amely garantáltan megfelel a cicusok összes lehetséges igényének.
Bővebben

KONG

A több mint negyven éves múltra visszatekintő Kong cég háziállatbarát, az állatok számára rágásra alkalmas gumiból készülő játékok gyártásával foglalkozik. A KONG játékok a gazdik és a kutyák számára egyaránt jó szórakozást nyújtanak, hiszen míg az előbbiek kedvükre dobálhatják, csemegékkel tömhetik ki, boldogabbá tehetik vele kutyájukat, addig az állatok véget nem érően ráhatják, téphetik az aranyos kis játékokat, visszavihetik a gazdinak, futkoshatnak velük kedvükre. Egy KONG játékkal nincs több unatkozás, nincs több tétlenkedés. A kutyus és a gazdi egyaránt jól mulatnak majd.
Bővebben

LindoCat

A LindoCat egy kiváló minőségű alom-termékcsalád, amelynek célcsoportja elsősorban a macskák, de termékeik számottevő részét más kisállatok, kiskutyák, aranyhörcsögök, madarak, rágcsálók stb. is éppoly magabiztosan használhatják.
Bővebben

Nanotech

A Nanotech kutyáknak és macskáknak kínál különböző nagyszerű kiegészítőt. A macskabújók, fekvőhelyek kiváló minőségből készülnek, s mindegyiket úgy tervezték, hogy tökéletesen biztonságos legyen a kis kedvencek számára.
Bővebben

QuickFinder

A Miracle Care prémium minőségű állattermékgyártó cég, amely szépségápolási, egészségügyi szerek és eszközök előállítására szakosodott, létrehozta a QuickFinder termékcsaládot, amely speciális kutyakörömvágó eszközöket foglal magába.
Bővebben

Sanicat

A Tolsa Group ásványi anyagok bányászatával foglalkozó cég leányvállalata, a Sanicat, a Tolsa Group ásványait felhasználva gyárt kitűnő minőségű macskaalmokat. A már több mint 35 éve működő spanyol cég a világ több mint 60 országában árusítja termékeit nagy sikerrel.
Bővebben

Trixie

A sokféle háziállatnak – kutya, macska, madár, nyúl és egyéb rágcsálók, halak – gyártó TRIXIE cég negyven éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Ma Németország piacvezető cége, sok ezer állandó ügyfélnek szállít az ország és Európa szerte játékokat, kiegészítőket elégedett kutyáknak, macskáknak, apró állatoknak, halaknak és hüllőknek.
Bővebben

UrineOff

Gyakran fordul elő, hogy állatod sajnos a nem tudja visszatartani a szükséget, és a kanapéra, a szőnyegre vagy más kárpitra vizel? Zavarban érzed magad emiatt? A megoldás az Urnie Off vizeleteltávolító spray.ű
Bővebben

Zams

A magyar Zams Bt. által gyártott kiváló minőségű figyelmeztető táblák nagy választékban kaphatók. A népszerű Kutya harap! feliratú táblák több méretben, színben, formában kaphatók, emellett különböző alapanyagokból készülnek.
Bővebben
 
 

Partnereink