Termék a kosárba került

Szuperprémium kutyaeledel

CHICOPEE

A kutya, macska és egyéb kisállatok számára gyártott prémium minőségű, száraz és konzerves állateledelek gyártásával foglalkozó Chicopee nagy népszerűségnek örvend az állattartók körében.
Bővebben

AZP Petfood

A szuper prémium, csúcsminőségű, teljes értékű, kiegyensúlyozott AZP termékcsalád tápjai a legkülönbözőbb korú, nagyságú és fajtájú kutyák számára biztosít megfelelő táplálkozást. Omega 6 és 3 zsírsavakban gazdag, amely nagyban hozzájárul a kutyák egészégéhez, szőrük és bőrük ruganyosságához és fényéhez. Az AZP frissen vágott csirke, hal és bárányhúst használ az elkészítés során, amelyek fehérjében gazdagok, és amelyek rendkívül egészséges a kutyák számára. A húsok mellett tojást is felhasználnak a fehérjebevitel érdekében, amely élettanilag különlegesen értékesek a kutyák számára. A gyártás során a szénhidrátokat könnyen emészthetővé teszik, és a szigorú ellenőrzéseknek köszönhetően ezek semmilyen káros anyagot nem tartalmaznak. A rostokat a cukorrépa biztosítja, amely az egészséges bélműködést segíti elő. Mindemellett természetesen a szakemberek gondoskodnak a megfelelő mennyiségű vitaminok és ásványi anyagok jelenlétéről is.
Bővebben

Cibau

A csúcsminőségű termékek gyártásában a Cibau élen jár. Széles kínálatukban az egészen kis termetű kutyusok és a legnagyobb testűek birtokosai is megtalálhatják kedvencük számára a legoptimálisabbat. A szuper prémium Cibau termékek magas százalékban tartalmaznak kiemelkedő minőségű húsokat mint fő fehérjeforrás. A három fő hústípusuk: a csirke, a hal és a bárány. Az energiához szükséges szénhidrátot a rizs és a kukorica adja, amely a legkönnyebben emésztenek meg a kutyusok. A Cibau-tápok összetevői között még megtalálható a halolaj, amely az kutya csillogó szőrzetéhez és egészséges bőréhez fontos Omega 3 zsírsavat tartalmazza. Antioxidáns hatású anyagok, céklapép, karnitin, taurin, kondroitin, glükózamin található benne. E-, A- és C-vitaminokban gazdag.
Bővebben

Dolli Dog

A Dolli Dog és Dolli Cat prémium minőségű, teljes értékű kutya és macskaeledelek gazdagok vitaminokban és ásványi anyagokban.
Bővebben

Dog Vital

A magyar Premium Pet Kft. Dog Vital néven prémium minőségű eledeleket kínálnak kutyusoknak. Az állatok kiváló fizikai és egészségi állapotának megérzése érdekében termékeiket gondosan összeválogatott összetevőkből állítják elő. A fehérjét természetes húsok alkotják bennük. A zsírok (mint az Omega 3 és Omega 6 zsírsavak) a kutya egészséges szőréért és ruganyos bőréért felelősek, valamint a szervezetbe beépülve védik az állat testét a hőmérséklet és más viszontagságoktól. A szénhidrátok az energiáért felelősek, a vitaminok, a víz és az ásványi anyagok pedig a kiegyensúlyozottabb élethez járulnak hozzá. A válogatott alapanyagoknak köszönhetően a kutyus ízletes eledelhez juthat hozzá, amely könnyen emészthető.
Bővebben

Eukanuba Dog

A szuper prémium minőségű Eukanuba tápok fő összetevője a csirke- és a pulykahús, amely nem csak ízletes, de rendkívül tápláló és egészséges is a kutyáknak és macskáknak. Az Eukanuba cég csapata törekszik a legoptimálisabb módon elosztani az eledeleiben a fehérjét, a zsírt, a vitaminokat, a zsírsavakat, az ásványi anyagokat, a glükózaminokat, a prebiotikumokat és egyéb összetevőket azért, hogy a kutyus és a cica szervezetébe a megfelelő mennyiségben jusson mindezekből. A cél az, hogy az állat harmonikus, boldog és kiegyensúlyozott életet éljen. A mozgékony kutyák és macskák megfelelő energiához juthassanak, a kevésbé mozgékonyak pedig ugyanúgy megkapják a szükséges tápanyagokat, vagyis az Eukanuba úgy fejlesztette ki tápszereit, hogy különböző igényű kutyusok és cicák gazdái mind-mind megtalálhassák a kedvencüknek legmegfelelőbb terméket.
Bővebben

Dr. Alder My Lord

A közel negyven éves múltra visszatekintő, kiváló szakértőgárdával dolgozó német Dr. Alder macskáknak és kutyáknak gyárt nagyszerű minőségű nedves eledeleket és száraztápokat.
Bővebben

Pro Plan Dog

A világszerte sokak által kedvelt Nestlé vállalat arra is nagy gondot fordít, hogy a házi kedvencek számára, kutyáknak és macskáknak állítson elő kiváló minőségű termékeket.
Bővebben

Dr. Clauders Dog

A német Dr. Clauder’s cég prémium minőségű termékeivel Európa egyik különösen kedvelt állateledelgyártó cége, amely kutyák és macskák számára gyárt kiváló eledeleket, jutalomfalatokat, kiegészítőket és bőrápolási termékeket.
Bővebben

Darling Dog

A Nestlé Purina termékcsaládjába tartozó Darling kutyáknak és macskáknak készít nedves és szárazeledeleket. A Darling rendkívül ízletes, tápanyagokban és ásványi anyagokban gazdag tápokkal látja el a kis kedvenceket.
Bővebben

Purina Dog Chow

A világszerte sokak által kedvelt Nestlé vállalat arra is nagy gondot fordít, hogy a házi kedvencek számára, kutyáknak és macskáknak állítson elő kiváló minőségű termékeket.
Bővebben

N&D

A Nápolyi II. Federico Állatorvosi Egyetem Táplálkozástudományi karának elnökével hosszú évek óta működnek együtt, hogy egy olyan táplálkozási rendszert alakíthassanak ki, amely a természet adta alapanyagokkal együtt támogatja négylábú barátaink egészségét. Így jött létre az N&D táplálkozási rendszere, amely ragadozóknak készült, gabona és GMO-mentes, 70 % igazán kiváló minőségű állati eredetű fehérjéből készült.
Bővebben
 
 

Partnereink