Termék a kosárba került

Bolhaírtó és kullancsírtó, tisztálkodószerek

Bob Martin

Az Egyesült Királyság egyik legrégebbi, és legismertebb állategészségügyi termékeit gyártó és forgalmazó cég, a Bob Martin, amellett, hogy vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó étrend kiegészítőket készít állatok, kutyák és macskák számára, különféle samponokat, kullancs és bolhaeltávolító szereket értékesít, amelyeket szakértőkből álló csapatával fejleszt ki az állatok igényeinek, egészségének és kitűnő higiéniájának céljából.
Bővebben

Pestigon

A bolhák nagyon alattomos kártevők, akik megkeseríthetik az állat életét, viszketést, nyugtalanságot, bőrproblémákat okoznak, emellett számtalan kórokozót is terjeszthetnek. A kullancsok amellett, hogy a kutyák és macskák vérét szívják, még veszélyesebb kórokozókat, betegségeket juttathatnak az állatok szervezetébe.
Bővebben

Advantage

Az Advantage termékek megbízható rácsepegtető szerek, amelyek különféle állatok számára készültek, és céljuk, hogy a sokféle élősködőt és kártevőt távol tartsák a kedvenceinktől.
Bővebben

KRKA

A Krka fő üzleti tevékenységei a vényköteles, vény nélkül kiadható gyógyszerek és állatgyógyászati készítmények gyártása és forgalmazása.
Bővebben
 
 

Partnereink