Termék a kosárba került

Száraz macskatáp

Ízletes táp cicáknak, száraz macskatápok

A száraz macskatápok! Na de kezdjük a cicákkal. A macskák mindig a saját fejük után mennek, kivéve akkor, ha az evésről van szó. A korgó gyomor vagy a nassolni vágyás nagy úr. Ezért fontos, hogy cicádnak mindig legyen a tálkájában valami harapnivaló. A száraz macskatápok tökéletesen megfelelnek erre a célra.

De természetesen a száraz macska eledelek nem csak az éhséget csökkentik, hanem értékes tápanyagokhoz, ásványi anyagokhoz, fehérjéhez juttatják a cicát, legyen az idős, fiatal, vékony vagy duci, kicsi vagy nagy. Ahhoz, hogy a macskák megfelelő ütemben fejlődjenek, és immunrendszerük elég erős legyen, rendszeres evésre van szükségük. Az izmok és csontok erőssége, a szőr és a bőr egészsége mind-mind a megfelelő táplálkozáson múlik.

A száraz macskatáp egész nap a cicusod tálkájában lehet, így akkor falatozhat belőle, amikor csak jól esik neki. Megfelelő vízmennyiség biztosítása mellett biztos boldogabbá és komfortosabbá tehet az életét! Válasz ki a száraz macskatápok közül a számodra és cicád számára legszimpatikusabbat!

Rendezés:
 
 

Partnereink