Termék a kosárba került

Száraz kutyatáp

Ízletes száraz kutyatáp kutyusoknak

A száraz kutyatáp fontos része a kutyák táplálkozásának! A kutyák számára éppolyan fontos a rendszeres táplálkozás, mint az embereknek. Ahhoz, hogy bármikor falatozhasson, ha megéhezik, jó, ha tálkájában rendszeresen talál száraztápot. A száraz kutyaeledel amellett, hogy rendszeres táplálékbevitelül szolgál, biztosítja kedvencednek a napi energiát a megfelelő fejlődéshez.

A kutyus boldogságához és kiegyensúlyozottságához vezető út többnyire a gyomrukon keresztül vezet. Ha igazán ízletes száraztápot találsz, kedvenced boldogságával hálálja majd meg. Az ízen túl persze fontos az is, hogy a száraztáp összetevői között minden olyan szükséges tápanyagforrás megtalálható legyen, amelytől megfelelő ütemben növekedhet kedvenced, fejlődhet izomzata és csontozata, továbbá szőre és bőre is egészségesen csillogó, illetve ruganyos lesz.

A száraztápokat a méretet, kort, és mozgásigényt figyelembe véve érdemes adagolni folyamatosan hozzáférhető ivóvíz mellett, hogy kutyusod komfortérzetét tökéletesen biztosítsd!

Rendezés:
 
 

Partnereink