Termék a kosárba került

Jutalomfalat kutyáknak

Ízletes jutalomfalat kutyáknak

A jutalomfalat kutyáknak az egyik legfontosabb kutyaeledel típus!. A kutyák amellett, hogy megfelelő táplálkozásra van szükségük, állandóan igénylik az odafigyelést, és fontos számukra az, hogy folyamatos visszajelzést kapjanak attól vagy azoktól az emberektől, akiket szeretnek, a gazdáiktól. Ennek a simogatáson túl tökéletes módja, ha egy-egy jutalomfalattal ajándékozzuk meg.

A megérdemelt jutalomfalatok

Ahogy a nevében is benne van, egy boldog együtt töltött nap után, egy nagyszerű játékot követően, egy újonnan megtanult feladat után, munkakutyák esetében egy jól elvégzett munka után vagy egyszerűen csak a szereteted kifejezése érdekében igazán boldoggá teheted kedvencedet, ha megjutalmazod egy kis nassolni valóval.

A jutalomfalatok nagyon ízletes száraz kis falatkák, emellett igen sok egészséges összetevőt tartalmaznak, amellyel nem csak bűnözhetsz a kutyus számára, de az egészséghez is hozzájárulhatsz. Meglátod, kutyusod imádni fogja, és minden alkalommal, ha előkerül egy falatka, jóleső érzéssel veszi majd tudomásul a dicséretet, az elismerést!

Rendezés:
 
 

Partnereink