Termék a kosárba került

Szerzői jogok

Copyright © 2016 Search Consulting Kft. Minden jog fenntartva.

Az információkra vonatkozó jogok

Az oldalon található információk (így különösen: az oldalon elérhető tartalmak, a Search Consulting Kft. (cím: 1053, Budapest, Kecskeméti utca 13. , a továbbiakban: Tápbár.hu) – és partnereinek – tulajdonában állnak, ennek megfelelően a nemzetközi és magyar törvények védelmét élvezik. A megjelenített információk a weboldal látogatói szabadon olvashatják, letölthetik, ismerőseikkel megoszthatják. Az információk közül a jogi, valamint bármilyen szabadalomra vonatkozó információkat törölni, megváltoztatni azonban tilos. Tilos továbbá bármilyen a Tápbár.hu-ról származó információ áruba bocsátása, megváltoztatása, módosítása vagy kereskedelmi céllal történő másolása. E jogok megsértését a törvény bünteti!

Márkanevek, jogilag védett nevek

Az oldalon előforduló márkanevek, cégek, vállalatok, szervezetek és nevek jogi védelem alatt állnak, az adott társaság kizárólagos tulajdonát képezik, és/vagy az adott társaság kizárólagos használatában/felhasználási jogában állnak. A Tápbár.hu saját védjegyeinek, domainjeinek, neveinek használatához, üzleti célú felhasználásához írásos engedély szükséges.

Hivatkozások

A weboldalra, illetve a Tápbár.hu-ra való hivatkozás egészen addig nem ütközik jogi akadályba, amíg a weboldal bármely részét nem egy saját honlap, weblap részeként kívánják feltüntetni. Ennek bekövetkezte minden esetben a Tápbár.hu előzetes írásos engedélyhez van kötve. Emellett minden olyan hivatkozás, amely valamilyen formában ellenkezik a Tápbár.hu érdekeivel vagy azt becsmérlő módon kívánja feltüntetni, jogi következményeket von maga után.

Szoftvertermékek

Az oldalon található szoftvertermékek és az azokhoz kapcsolódó szövegek a Tápbár.hu, és/vagy az adott szoftvertermék szerzői jogaival rendelkezőcégek, vállalatok, személyek, szervezetek felhasználási jogában állnak, azok letöltése és bármely értelemben vett felhasználása az adott termékre vonatkozó szerzői és egyéb felhasználási jogoktól függően nem lehetséges.

Partnereink